Што се уплаќа денес? (30.06.2021)

што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, па сега се надеваме дека денес ќе ја поправиме грешката.

Форталеза – Чапекоенсе – 1 @ 1.63

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 48.110 евра. За победа на Форталеза уплатени се 34.430 евра, за реми 4.494 евра, додека останатите 9.186 евра се уплатени за победа на Чапекоенсе.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*