Натпревар со драстичен пад на коефициентот (30.06.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од Премиер лигата на Кенија.

Леопардс – Кариобанги – 2 @ 3.21 во Bet365

Почетната вредност за победа на Кариобанги беше 4.69, а во моментов бележи пад од скоро 32% и се плаќа со квота 3.21 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*