Натпревар со драстичен пад на коефициентот (29.06.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви прeтставиме пријателски натпревар кој бележи огромен пад на коефициентот.

Борац Бања Лука – Олимпија Љубљана – 1 @ 2.68 во Bet365

Почетната вредност за победа на Борац Бања Лука беше 3.51, а во моментов бележи пад од скоро 24% и се плаќа со квота 2.68 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*