Натпревар со драстичен пад на коефициентот (20.06.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од Европското Првенство кој бележи огромен пад на коефициентот.

Швајцарија – Турција – 1 @ 1.72 во Bet365

Почетната вредност за победа на Швајцарија беше 2.52, а во моментов бележи пад од скоро 32% и се плаќа со квота 1.72 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*