Што се уплаќа денес? (12.06.2021)

што се уплаќа денес

Веруваме дека информацијата за уплатата денес ќе ни биде точен показател и благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Лонгфорд – Ст. Патрик – 2 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 144.320 евра. За победа на Лонгфорд уплатени се 24.540 евра, за реми 32.234 евра, додека останатите 87.546 евра се уплатени за победа на Ст. Патрик.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*