ТИП НА ДЕНОТ: (12.06.2021,16:00) БРЕИДАБЛИК – ФИЛКИР

БРЕИДАБЛИК Е ФАВОРИТ

Исланд, Пепсидеилд, 12.06.2021: Бреидаблик – Филкир ТИП ГГ

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Бреидаблик и Филкир од рамките на исландската прва лига. Бреидаблик игра солидно оваа сезона, но не баш најдобро за да може да биде дел од топ позициите на табелата. Филкир од друга страна пак потфрли во последните натпревари, поточно на последните пет дуели успеа да победи само еднаш. Овде очекуваме екстра ефикасен натпревар и најмалку по еден гол на двете страни. Наш предлог е ГГ, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*