Натпревар со драстичен пад на коефициентот (11.06.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претстаивме пријателски натпревар кој бележи огромен пад на коефициентот за победа на гостите.

Знојмо – Ходонин – 2 @ 2.65 во Bet365

Почетната вредност за победа на Ходонин беше 4.16, а во моментов бележи пад од скоро 36% и се плаќа со квота 2.65 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*