Што се уплаќа денес? (27.05.2021)

што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата и денес ќе ни биде точен показател. Имаме спремно натпревар со многу интересен распоред на уплатата.

Викинг – Мјондален – 1 @ 1.83

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 4.787 евра. За победа на Викинг уплатени се 4.451 евра, за реми 256 евра, додека останатите 80 евра се уплатени за победа на Мјондален.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*