Што се уплаќа денес? (04.05.2021)

што се уплаќа денес

Денес се надеваме дека ќе продолжиме со истото вчерашно добитно темпо и ќе запишеме уште една добивка во оваа категорија.

Чарлтон – Линколн – 1 @ 2.10

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 11.265 евра. За победа на Чарлтон уплатени се 10.538 евра, за реми 406 евра, додека останатите 321 евра се уплатени за победа на Линколн.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*