ТИП НА ДЕНОТ: (04.05.2021,16:45) МАРИБОР – ТАБОР

МАРИБОР ЗА ПОДОБРА ПОЗИЦИЈА

Словенија, Прва лига, 04.05.2021: Марибор – Табор ТИП 1

Резултат: 2-1

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Марибор и Табор од рамките на словенската Прва лига. Марибор се наоѓа на втората позиција на табелата и има реални шанси да стигне до првата позиција, но тоа и не е баш толку лесна мисија. Од друга страна гостите се без некој голем мотив со оглед на тоа што имаат позиција која обезбедува опстанок, а тоа им е најважно во моментов. Наш предлог е 1, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*