Што се уплаќа денес? (17.04.2021)

што се уплаќа денес

Уплатата досега ни била многу пати точен показател и веруваме дека и денес ќе биде така.

Фрајбург – Шалке – 1 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 68.979 евра. За победа на Фрајбург уплатени се 47.129 евра, за реми 7.443 евра, додека останатите 14.407 евра се уплатени за победа на Шалке.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*