Што се уплаќа денес? (14.04.2021)

што се уплаќа денес

Вчера за жал не бевме добитни во оваа категорија, но денес ќе се потрудиме да ја поправиме грешката.

Пирамидис – Миср Ел Мак – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 29.875 евра. За победа на Пирамидис уплатени се 19.094 евра, за реми 6.949 евра, додека останатите 3.832 евра се уплатени за победа на Миср Ел Мак.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*