ТИП НА ДЕНОТ: (14.04.2021,19:00) КЛЕРМОНТ – АМИЕН

КРАЈ НА ЛОШАТА СЕРИЈА ЗА ДОМАЌИНИТЕ

Франција, 2 Лига, 14.04.2021: Клермонт – Амиен ТИП 1

Резултат: 3-0

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Клермонт и Амиен од рамките на француската втора лига. Клермонт се наоѓа на четвртата позиција, а нивните амбиции се да завршат во француската елита. Амиен од друга страна е на сигурно и не би требало да има никакви проблеми околу опстанокот. Домаќините имаат три натпревари без победа, па сега веруваме дека е време да стават крај на тоа. Наш предлог е 1, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*