Што се уплаќа денес? (07.04.2021)

што се уплаќа денес

И вчера уплатата без поголеми проблеми ни беше солиден показател, па благодарение на тоа наплативме топ квота. Денес се надеваме дека ќе продолжиме со исто темпо.

Сосиедад – Атлетик Билбао – 1 @ 2.24

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 12.083 евра. За победа на Сосиедад уплатени се 7.532 евра, за реми 1.492 евра, додека останатите 3.060 евра се уплатени за победа на Атлетик Билбао.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*