Што се уплаќа денес? (06.04.2021)

што се уплаќа денес

И вчера повторно запишавме добивка во оваа категорија, па веруваме дека добитната серија ќе продолже и денес.

Гезтепе – Ризеспор – 1 @ 2.05

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 109.906 евра. За победа на Гезтепе уплатени се 85.969 евра, за реми 7.995 евра, додека останатите 15.942 евра се уплатени за победа на Ризеспор.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*