Што се уплаќа денес? (31.03.2021)

што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата денес ќе ни биде точен показател, а всушност тоа и ќе биде почеток на една победничка серија која ќе трае подолг период.

Грција – Грузија – 1 @ 1.71

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 7.736 евра. За победа на Грција уплатени се 5.406 евра, за реми 947 евра, додека останатите 1.382 евра се уплатени за победа на Грузија.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*