Натпревар со драстичен пад на коефициентот (29.03.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од српската прва лига кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Дубочица – Колубара – 1 @ 2.54 во Bet365

Почетната вредност за победа на Дубочица беше 3.51, а во моментов бележи пад од скоро 28% и се плаќа со квота 2.54 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*