Малери и махери на колото

малери и махери

И овој понеделник издвоивме неколку тикети за категоријата малери и махери кои го одбележаа изминатиот викенд.

Малер 1

Овој играч поради Атлетико Мадрид не успеа да земе скоро 1000 евра. Типувал 1-1&3+, но за жал натпреварот заврши со минимални 1-0.

Малер 2

И на овој тикет е виновник Атлетико Мадрид. Како што и погоре кажавме, натпреварот заврши 1-0, а овој играч типувал 1&T12+.

Малер 3

Уште еден тикет во низата големи малери. Овој играч за еден натпревар и влог од 25 денари не успеа да добие скоро 2000 евра. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 4

Храбар малер. Уплатил 800 денари на 12 натпревари кои скоро по сите математики требаше да победат, но за жал секогаш се најдува еден дуел за да зезне. Овде главен внивник е Лил кој не успеа да го победи тимот на Ним. Жално.

Махер 1

Солиден вечерен тикет. Овој играч погодил доста тешки натпревари и сосема оправдано за упалта од 1000 денари си доби 19.000 денари. За убаво да се трошат!

Махер 2

Браво мајсторе. Ваков тикет ретко се гледа. Солидна уплата на солидни квоти и добивка од нешто повеќе од 1000 евра. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*