Што се уплаќа денес? (16.03.2021)

што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не беше точен показател, но затоа денес се надеваме дека ќе ја поправиме таа грешка. Ви претставуваме натпревар со топ квота и интересен распоред на уплатата.

Миделсброу – Престон – 1 @ 1.96

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 13.574 евра. За победа на Миделсброу уплатени се 11.118 евра, за реми 1.710 евра, додека останатите 745 евра се уплатени за победа на Престон.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*