Што се уплаќа денес? (09.03.2021)

што се уплаќа денес

Вчера благодарение на уплатата наплативме супер коефициент, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Чарлтон – Нортемптон – 1 @ 2.05

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 5.826 евра. За победа на Чарлтон уплатени се 4.439 евра, за реми 632 евра, додека останатите 754 евра се уплатени за победа на Нортемптон.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*