Малери и махери на колото

малери и махери

Како секој понеделник, така и овој, решивме да ви ги претставиме малерите и махерите на колото.

Малер 1

Вистинска штета е што за еден гол во првото полувреме овој тикет не е добитен. Малку комплицирана игра, но затоа и супер квоти. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Јанг Бојс е главниот виновник за овој тикет што е недобитен. И покрај тоа што беа фаворити не успеаа да победат и да го усреќат овој играч со вртоглава добивка.

Малер 3

Уште еден тикет со многу натпревари, а за жал само еден виновник. Овој играч типувал 1-3 гола во првото полувреме, а за жал натпреварот помеѓу Бронби и Копенхаген заврши со резултат 0-0 во првиот дел, па го остави овој играч без скоро 2000 евра.

Махер 1

Супер квоти за супер уплата. Овој играч внимателно избрал седум натпревари и за среќа ги погоди, па си доби солидни 9000 денари. За убаво да се трошат!

Махер 2

Тикет класика. Шест натпревари типувани на конечен исход 1 и 2. Супер уплата и солидна добивка. За убаво да се трошат.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*