Што се уплаќа денес? (02.03.2021)

што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, но секако дека денес сме тука да ја поправиме грешката.

Кардиф – Дерби – 1 @ 2.20

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 8.752 евра. За победа на Кардиф уплатени се 5.336 евра, за реми 1.809 евра, додека останатите 1.607 евра се уплатени за победа на Дерби.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*