Што се уплаќа денес? (01.03.2021)

што се уплаќа денес

Веруваме дека денешниов ден ќе биде почеток на една одлична серија во оваа категорија која ќе ни донесе многу добивка.

Ст. Паули – Хамбургер – 2 @ 2.14

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 13.326 евра. За победа на Ст. Паули уплатени се 2.222 евра, за реми 1.863 евра, додека останатите 9.242 евра се уплатени за победа на Хамбургер.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*