Што се уплаќа денес? (26.02.2021)

што се уплаќа денес

И повторно уплатата ни го покажа конечениот исход, па благодарение на тоа наплативме супер коефициент. Денес продолжуваме со исто темпо.

Леванте – Билбао – 2 @ 2.44

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 10.835 евра. За победа на Леванте уплатени се 1.054 евра, за реми 2.043 евра, додека останатите 7.737 евра се уплатени за победа на Билбао.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*