Што се уплаќа денес? (23.02.2021)

што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, но секако, ние сме денес тука за да ја поправиме грешката.

Бирмингем – Норвич – 2 @ 1.75

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 21.662 евра. За победа на Бирмингем уплатени се 1.590 евра, за реми 1.354 евра, додека останатите 18.718 евра се уплатени за победа на Норвич.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*