Малери и махери на колото

малери и махери

И овој понеделник ќе ви ги претставиме малерите и махерите кои го одбележаа изминатиот викенд.

Малер 1

Вистинска штета. Овој играч типувал кошаркари на вкупно поени и за жал Јокиќ е главниот виновник што овој тикет не е добитен со солидна цифра. Жално.

Малер 2

Да се типува точен резултат е навистина тешка работа, но овој играч избрал три натпревари и погодил за жал само два, додека третиот го „утнал“ само за еден гол.

Махер 1

Без разлика на коефициентите, 18 натпревари да се погодат на еден тикет е навистина одлична работа. Сите натпревари се типувани со знакот 0-2 гола прво полувреме и 0-2 гола второ полувреме.

Махер 2

Комбо тикет со шест натпревари кои се за среќа сите погодени. МОжеби не е кој знае колку голем кеофициентот, но сепак цифрата е солидна. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*