Натпревар со драстичен пад на коефициентот (30.01.2021)

пад на коефициенти

За денес во рамките на оваа категорија имаме спремно натпревар од египетската Премиер лига кој бележи огромен пад на коефициентот.

Араб Контракторс – Енпи – 1 @ 2.50 во Bet365

Почетната вредност за победа на Араб Контракторс беше 3.35, а во моментов бележи пад од скоро 25% и се плаќа со квота 2.50 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*