Што се уплаќа денес? (31.12.2020)

што се уплаќа денес

Веруваме дека за крај на оваа година ќе имаме натпревар кој ќе биде точен и благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Осасуна – Алавес – 1 @ 2.37

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 94.903 евра. За победа на Осасуна уплатени се 52.026 евра, за реми 17.905 евра, додека останатите 24.972 евра се уплатени за победа на Алавес.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*