ТИП НА ДЕНОТ: (31.12.2020,17:00) АЛ АИН – АЛ ЏЕЗЕИРА

ГОЛОВИ НА ДВЕТЕ СТРАНИ

ОАЕ, ОАЕ Лига, 31.12.2020: Ал Аин – Ал Џезеира ТИП ГГ

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Џезеира од првата лига на Обединетите Арапски Емирати. Ал Аин игра доста променлив оваа сезона и воопшто не е чудно што се наоѓа на 5-то место на табелата. Од друга страна Ал Џезеира е на делба на првото место и има големи амбиции за оваа сезона. Како и да е, двете екипи се со сличен квалтиет, па затоа предлагаме голови. Наш предлог е ГГ, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*