Натпревар со драстичен пад на коефициентот (31.12.2020)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од боливиската лига – Апература.

Сан Хосе – Винто – 1 @ 3.34 во Bet365

Почетната вредност за победа на Сан Хосе беше 4.08, а во моментов бележи пад од скоро 18% и се плаќа со квота 3.34 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*