Натпревар со драстичен пад на коефициентот (30.12.2020)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од албанската лига.

Кукеши – Теута – 2 @ 3.66 во Bet365

Почетната вредност за победа на Теута беше 5.18, а во моментов бележи пад од скоро 29% и се плаќа со квота 3.66 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*