Што се уплаќа денес? (21.11.2020)

што се уплаќа денес

Уплатата многу често знае да го покаже конечниот исход на натпреварот, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Ајнтрахт Франкфурт – Лајпциг – 2 @ 1.90

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 95.232 евра. За победа на Ајнтрахт Франкфурт уплатени се 14.202 евра, за реми 10.097 евра, додека останатите 70.933 евра се уплатени за победа на Лајпциг.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*