Натпревар со драстичен пад на коефициентот (21.11.2020)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од белгиската Жупиле лига.

Стандард – Еупен – 2 @ 3.82

Почетната вредност за победа на Еупен беше 4.95, а во моментов бележи пад од скоро 23% и се плаќа со квота 3.82 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*