Што се уплаќа денес (30.10.2020)

што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми и вчера уплатата беше одличен показател, па веруваме дека добитната серија ќе продолже и денес.

Ковентри – Ридинг – 2 @ 2.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 54.438 евра. За победа на Ковентри уплатени се 5.416 евра, за реми 3.016 евра, додека останатите 46.006 евра се уплатени за победа на Ридинг.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*