Квота 2.90: Домаќините во огромни проблеми – Дали гостите ќе го искористат тоа?

Денес од 18:00 во рамките на хрватската втора лига се сретнуваат екиптие на Меѓимурје и Опатија.

Домаќините се наоѓаат на 5-то место на табеалта, додека гостите се на 4-то место со ист број бодови, но имаат еден натпревар помалку.

Домашната екипа е во штрајк. И покрај тоа што прикажуваат добри партии, нив им недостасуваат пари. Покрај тоа, тие ги прескокнаа тренинзите во вторникот и средата, а причината е јасна, бидејќи во прашање е колективен штрајк.

Ако успеат тоа гостите да го искористат, ние дефинитивно ќе наплатиме квота која воопшто не е за потценување.

Наш предлог:

2 @ 2.90 во 22Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*