Натпревар со драстичен пад на коефициентот (24.10.2020)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од англискиот ФА Куп.

Вејмут – Оксфорд Сити – 2 @ 2.75

Почетната вредност за победа на Оксфорд Сити беше 3.63, а во моментов бележи пад од скоро 24% и се плаќа со квота 2.75 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*