Тикет на денот е-Спорт (15.09.2020)

Денеска ни следи уште еден тикет од е-Спортот, на кој може да пронајдете два натпревари, кои се од светот на Dota 2.

CR4ZY – Infamous – 1 @ 1.44 во Bet365

Добро познатиот CR4ZY денеска ќе се соочи со еден нивни стар ривал, на кој постојано му држат лекции, а тоа е Infamous. Овие екипи досега играа трипати меѓусебе, а секогаш како победник на крајот излегувал CR4ZY. Таа традиција се очекува да продолжи и денеска, па затоа наш предлог е 1 со коефициент 1.44 во Bet365.

5men – Team Unique – 2 @ 2.62 во 1xBet

Без сомнеж ќе биде интересен меч за љубителите на Dota 2. Team Unique е во подобра форма во моментов од 5men, односно има три триумфи наспроти двата на нивниот ривал. Сепак, во меѓусебни средби води 5men со 1-0, иако тоа не мора ништо да значи. Ова е добра можност за Team Unique да се одмазди за поразот пред еден месец. Ние предлагаме 2 со коефициент 2.62 во 1xBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*