Што се уплаќа денес? (15.09.2020)

што се уплаќа денес

Вчера забележавме добивка во оваа категорија, па се надеваме дека тоа ќе биде почеток на една одлична добитна серија.

Њукасл – Блекбурн – 1 @ 1.83

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 6.292 евра. За победа на Њукасл уплатени се 5.636 евра, за реми 152 евра, додека останатите 504 евра се уплатени за победа на Блекбурн.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*