Вчерашниот ден беше одличен: Погодени одлични квоти!

Вчерашниот ден слободно може да кажеме дека беше полн со натпревари и веќе неколку месеци наназад сме немале таква прилика во среда.

На терен трчаа Германците, а имаше и куп други натпревари, па тоа придонесе за нашиот сајт да има полно содржни кои за среќа поголем дел беа добитни.

Најпрво беше погоден тикетот на денот. Во тој тикет имаше три натпревари со вкупна квота 4.80. Потоа исто така добивка забележавме и во категоријата „Тип на денот“ каде што ви претставивме натпревар од Чешката лига.

Анализата за дуелот Лајпциг – Херта содржеше два предлог типови и тоа ГГ и 4+ од кои и двата беа добитни со солидни квоти.

Во категоријата традиции, германскиот дуел помеѓу Бохум и Кил не „почести“ со квота 1.57.

Ние сето ова го правиме бесплатно и без никакви претплати, односно се трудиме да имаме што повеќе пролаз, а се разбира дека во спортското обложување нема 100% сигурна добивка.

За да ги добиете навреме сите наши содржини, ве советуваме да ставите LIKE на Фејсбук страната на Kladenje.mk и секогаш да имате корисни информации за полесно да стигнете до добивка во обложувалница.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*