Традицијата денес чести квота 2.45!?

традиција

Денес од 17:30 во рамктие на пријателските натпревари се сретнуваат тимовите на Војводина и Бачка од соседна Србија.

Војводина е дел од првата српска лига и во последните пет натпревари има запишано 3 победи, 1 реми и 1 пораз.

Бачка игра во понизок ранг во Србија и нивниот скор е ист во последните пет натпревари како и од домаќините.

Интересно за овие две екипи е тоа што досега се имаат сретнато вкупно 7 пати и на ниту еден натпревар не се постигнати повеќе од 2 гола, па ако и денес биде така ќе наплатиме супер квота.

Наш предлог:

0-2 гола @ 2.45 во Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*