ТИП НА ДЕНОТ: (21.03.2020,14:00) ИСЛОЧ – НЕМАН

СУДИР НА НЕПРЕДВИДЛИВИ ЕКИПИ

Белорусија, Вишаја лига, 21.03.2020: Ислоч – Неман ТИП 0-2

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Ислоч и Неман. Овде имаме дуел на две екипи кои во припремите ни докажаа дека можат да победат, но можат и да изгубат. станува збор за две екипи кои се слични по квалитет, па затоа ние овде решивме да го избегнеме конечниот исход и да ви дадеме предлог на голови. Наш предлог е 0-2 гола, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 2.05.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*