Што се уплаќа денес? (21.03.2020)

што се уплаќа денес

Денес имаме еден многу интересен натпревар кој има голема уплата за победа на аутсајдерот.

Скевде – Тролхетан – 2 @ 3.00

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 24.021 евро. За победа на Скевде уплатени се 4.904 евра, за реми 7.012 евра, додека останатите 12.105 евра се уплатени за победа на гостите.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*