Што се уплаќа денес? (20.03.2020)

што се уплаќа денес

Денес нема многу натпревари, но од тоа што е останато ќе ви издвоиме натпревар кој има прилично висока уплата.

Лундс – Скаберсјо – 1 @ 1.90

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 15.493 евра. За победа на Лундс уплатени се 11.302 евра, за реми 2.058 евра, додека останатите 2.133 евра се уплатени за победа на гостите.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*