Што се уплаќа денес? (29.02.2020)

Уплатата во последните неколку дена е одличен показател за добивка, па веруваме дека така ќе биде и денес.

Валенсија – Бетис 1 @ 2.28

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 44.992 евра. За победа на Валенсија уплатени се 34.346 евра односно 76% од уплатата.За реми уплатени се 12%, а за победа на Бетис уплатата е исто така 12%.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*