ТИП НА ДЕНОТ: (21.02.2020,21:00) БЕТИС – МАЈОРКА

БЕТИС ЗА КРАЈ НА ЛОШАТА СЕРИЈА

Шпанија, Ла Лига, 21.02.2020: Бетис – Мајорка ТИП 1

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Бетис и Мајорка од рамките на шпанската Ла Лига. Бетис е на средината на табелата, но за жал е во многу лоша форма и нема победа на последните четири натпревари. Мајорка игра доста променливо, но искрено, овде не сметаме дека имаат шанси за бодови. Бетис е фаворит и очекуваме да ја оправда таа улога. Наш предлог е 1 а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.54.

УСПЕШНОСТ ФЕВРУАРИ: 15/20

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*