Што се уплаќа денес? (31.01.2020)

што се уплаќа денес

Веруваме дека денес уплатата ќе биде точен показател, а ние ќе наплатиме супер квота.

Халешчер – Викторија Келн – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 37.584 евра. За победа на Халешчер уплатени се 29.493 евра, за реми 4.404 евра, додека останатите 3.687 евра се уплатени за победа на Викторија Келн.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*