ТИП НА ДЕНОТ: (20.01.2020,19:00) Х. БЕР ШЕВА – Х. ХАИФА

ВРЕМЕ Е ЗА ПОБЕДА НА ДОМАЌИНИТЕ

Израел, Лига Хал, 20.01.2020: Х. Бер Шева – Х. Хаифа ТИП 1

Резултат: 3-1

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Хапоел Бер Шева и Хапоел Хаифа од рамките на израелската лига Хал. Домаќините моментално се на 4-та позиција, но искрено многу заостануваат зад лидерската позиција на табелата. Од друга страна, Хапоел Хаифа е во втората половина и се што сака е да стигне до позициите кои ќе ги одведат во Плеј оф. Сепак овде поблиску до победа се домаќините и ние очекуваме нивна доминација. Наш предлог е 1 а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.62.

УСПЕШНОСТ ЈАНУАРИ 13/19

Be the first to comment

Leave a Reply