Што се уплаќа денес? (16.01.2020)

што се уплаќа денес

Вчера во оваа категорија запишавме уште една добивка, па се надеваме дека добитната серија ќе продолже и денес.

Парма – Рома – 2 @ 1.92

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 44.429 евра. За победа на Парма уплатени се 5.295 евра, за реми 3.713 евра, додека останатите 44.429 евра се уплатени за победа на Рома.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*