Што се уплаќа денес? (14.01.2020)

што се уплаќа денес

И вчера во рамките на оваа категорија запишавме добивка, па се надеваме дека и денес ќе ја продолжеме добитната серија.

Транмере – Вотфорд – 2 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 67.500 евра. За победа на Транмере уплатени се 14.507 евра, за реми 5.807 евра, додека останатите 47.186 евра се уплатени за победа на Вотфорд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*