Што се уплаќа денес? (13.01.2020)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата беше одличен показател, па поради тоа наплативме супер коефициент, а се надеваме дека и денес ќе биде така.

Лориент – Каен – 1 @ 1.68

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 4.886 евра. За победа на Лориент уплатени се 3.479 евра, за реми 1.109 евра, додека останатите 298 евра се уплатени за победа на Каен.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*